Sponsor

joi, 27 august 2009

Coca Cola HBC Romania relocheaza productia fabricii din Iasi in Republica Moldova

Coca Cola HBC Romania va transfera capacitatea de productie din Iasi in Republica Moldova, iar activitatile de productie din unitatea pe care o detine in Floreni vor fi mutate la fabrica din Poiana Negri, se arata intr-un comunicat remis de companie.

Astfel, ca urmare a evalurilor periodice de activitate si infrastructura, in conditiile in care fabrica Iasi produce cu preponderenta pentru Republica Moldova, compania a luat decizia transferarii capacitatii de productie din Iasi in Republica Moldova.

Totodata, depozitul din Iasi va fi reorganizat si va functiona ca centru de distributie in cadrul infrastructurii existente, iar operatiunile de vanzari, financiar, marketing si resurse umane isi vor continua activitatea in Iasi.

In ceea ce priveste activitatile de productie din Floreni, acestea se vor transfera la fabrica invecinata din Poiana Negri, pregatita in acest sens printr-un program extensiv de investitii.

Vanzarile companiei pentru tarile emergente au fost, in primul trimestru al anului, de circa 495 milioane de euro, in scadere cu circa 44 de milioane fata de cele 539 de milioane raportate pentru aceeasi perioada a anului trecut. Tarile emergente la nivelul carora opereaza Coca Cola HBC sunt Romania, Armenia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Nigeria, Rusia, Serbia si Ucraina.

NewsIn

0 comentarii: