Sponsor

joi, 25 iunie 2009

Microsoft reduce pretul pentru Windows 7

Microsoft, producatorul american de software, a anuntat ca preturile pentru viitorul sistem de operare Windows 7 sunt asemanatoare cu cele ale Vista, iar cei care achizitioneaza PC-uri inainte ca sistemul sa fie pus in vanzare vor beneficia de actualizari gratuite ale acestuia, scrie presa internationala.

Pentru a creste cererea printre cei care vor sa achizitioneze un nou computer, Microsoft a anuntat ca va accepta un numar limitat de comenzi inainte de lansare si va vinde versiunea pentru mai putin de 50 dolari, scrie InformationWeek.

Persoanele care cumpara versiunea Windows Vista Home Premium, Business sau Ultimate vor beneficia de actualizari gratuite cand Windows 7 va deveni disponibil la data de 22 octombrie.

Microsoft a oferit un program similar de actualizare inaintea lansarii Vista, determinand producatorul de software sa amane veniturile Windows pentru urmatoarele trimestre. Compania nu a anuntat in ce fel vor afecta rezultatele trimestriale programul Windows 7.

Compania de software a anuntat ca pentru a actualiza masinariile cu versiunea Windows 7 Home Premium utilizatorul va scoate din buzunar 120 dolari, cu 10 dolari mai putini decat pachetul Windows Vista.
Windows 7 va fi lansat in Romania si pe toate celelalte piete din lume in 22 octombrie, a anuntat la inceputul lunii directorul diviziei Windows din cadrul Microsoft Romania, Tudor Galos.

0 comentarii: