Sponsor

sâmbătă, 20 iunie 2009

NVIDIA si Adobe anunta colaborarea lor în proiectul Open Screen

NVIDIA si Adobe anunta colaborarea lor în proiectul Open Screen Project pentru a optimiza aplicatia Adobe Flash Player, o componenta cheie a platformei Adobe Flash Platform. Astfel, se vor accelera pe unitatea de procesare vizuala (GPU) materialele video într-un numar mare de dispozitive portabile pentru navigarea pe Internet, incluzând netbook-urile, tablet PC-uri, telefoane mobile etc.

Adobe Flash Player va fi accelerat pe o gama larga de procesoare NVIDIA, printre care amintim NVIDIA Tegra, care va permite utilizatorilor dispozitivelor ultraportabile sa se bucure la maxim de experienta navigarii pe Web, de vizionarea filmelor codate H.264, de rularea aplicatiilor si materialelor video bazate pe tehnologia Flash, oriunde, oricând si pe orice platforma.

NVIDIA participa activ în proiectul Open Screen, o vasta initiativa cu implicarea a numai putin de 25 de lideri din industrie, ce si-au unit fortele pentru a crea o platforma de dezvoltare ce va rula pe orice dispozitiv. În frunte cu Adobe, membrii proiectului Open Screen urmaresc fructificarea capacitatilor platformei Adobe Flash, pentru ca materialele video si aplicatiile de sine statatoare sa poata rula pe desktop-uri, netbook-uri, dispozitive mobile, televizoare si alte bunuri de larg consum.

sursa xpc.ro

0 comentarii: