Sponsor

marți, 19 mai 2009

BitDefender Security for Mail Servers obtine aurul la testele antispam ale Virus Bulletin

BitDefender Security for Mail Servers a primit certificarea GOLD la primul test comparativ antispam desfasurat live de publicatia independenta Virus Bulletin.
“VB Spam Gold” a fost distinctia oferita dupa testarea produsului pe platforma SuSE10Linux, ca extensie a Postfix Mail Transfer Agent (MTA). Rezultatele au confirmat faptul ca BitDefender Security for Mail Servers are cea mai scazuta rata de rezultate fals-pozitive fata de alte produse de securitate participante la test.

Virus Bulletin a comparat sase produse antispam diferite, recurgând la mai multe serii de teste. Acestea au urmarit atât rata de spam detectata, cât si rezultatele fals-pozitive identificate de produsele antispam. Fiecare test a constat în analizarea unui numar de 1.677 emailuri legitime si 24.320 mesaje nesolicitate. Distinctia „VB Spam Gold” a fost oferita produselor a caror rata de detectie a spamului a fost mai mare de 77,02%, rata de raspunsuri fals-pozitive trebuind sa se încadreze sub 5,68%. Ratele obtinute de BitDefender Security for Mail Servers au fost mult mai bune decât standardele Virus Bulletin: 84,20% pentru detectia spamului si 1,49% pentru raspunsurile fals-pozitive.

0 comentarii: