Sponsor

duminică, 30 mai 2010

Phenom™ II X6 – Cele mai performante procesoare marca AMD


La începutul acestei săptămâni, AMD a lansat cele mai performante procesoare desktop din oferta sa, AMD Phenom™ II X6 1090T Black Edition si AMD Phenom™ II X6 1055T.

Împreună cu nou lansatul chipset AMD 890FX şi plăcile grafice ATI Radeon™ din seria HD 5000, utilizatorii pasionați de divertisment 3D şi capabilităţi multi-monitor pot beneficia acum de o platformă foarte performantă la un preţ accesibil.

“Cu ajutorul procesoarelor AMD Phenom II X6, utillizatorii pot construi un sistem incredibil, capabil să le ofere divertisment total si putere bruta în crearea de conținut media”, a declarat Bob Grim, director Client Platform Marketing la AMD. “AMD răspunde cererilor de sisteme desktop PC cu performanţe şi opţiuni de vârf, la un preţ accesibil.”

_

AMD Turbo Core

Pe lângă cele 6 nuclee de procesare (ce oferă un spor de peformanţă de până la 50% comparativ cu procesoarele AMD cu 4 nuclee), noile procesoare AMD Phenom™ II X6 deţin noua tehnologie Turbo CORE ce transferă dinamic performanţa intre nuclee in funcţie de gradul de încărcare al acestora.

Procesorul AMD Phenom II X6 poate face trecerea în modul Turbo pentru jocuri pretențioase sau software de productivitate ce necesită două sau trei nuclee, sau la modul de operare pe 6 nuclee pentru cerinţe foarte ridicate de procesare, precum crearea de conţinut sau aplicaţii 3D.

Astfel, in cazul in care software-ul rulat utilizeaza doar doua sau trei nuclee, procesorul va ridica automat frecventa acestora si o va scadea pe cea a nucleelor inactive. Veti beneficia deci de un nivel de performanţă ridicat, indiferent ca aplicaţia rulată poate sau nu să folosească toate cele 6 nuclee ale procesorului.

AMD OverDrive™ 3.2.1

Cu ajutorul noului AMD OverDrive™ 3.2.1, pasionaţii PC pot regla performanţele sistemului, particulariza setările, şi optimiza performanţele memoriei pentru un nivel de performanţă superior celui standard.

0 comentarii: