Sponsor

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Orange lanseaza doua servicii noi în portofoliul Orange Care

Dupa lansarea primei componente a programului Orange Care - serviciul transfer de continut - Orange anunta introducerea a doua servicii noi: asigurare de daune si reciclare în sistem de buy-back a telefoanelor mobile si a altor echipamente.
Asigurarea pentru telefon, card de date si modem acopera riscurile unor evenimente neprevazute, precum accidentele si completeaza garantia oferita de producatori la achizitionarea unui aparat, care include reparatii doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei.
Noul serviciu este disponibil pentru abonatii Orange care au posibilitatea sa încheie o polita de asigurare a telefonului mobil prin London General Insurance, la tariful de 1,95 euro pe luna (scutit de TVA). Valoarea asigurabila este de 4000 de lei (TVA inclus) si ofera acoperire atât pentru reparatii în cazul unor daune partiale, cât si pentru înlocuirea aparatelor în eventualitatea producerii unor daune totale.

Serviciul Buy-back se adreseaza celor care vor sa-si înlocuiasca terminalul cu unul nou sau sa îl recicleze, fie ca sunt sau nu clienti Orange. Dupa evaluarea terminalului, acestia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsa între 10 si 190 de euro (cu TVA), pe care îl pot folosi pentru a cumpara orice telefon, laptop, accesoriu sau cartela PrePay din Orange shop. Terminalele vechi vor fi colectate, predate catre un furnizor autorizat, reconditionate si apoi redistribuite pe piata din Asia. Telefoanele care prezinta defecte majore vor fi preluate si reciclate în conformitate cu reglementarile în vigoare.

Mai multe detalii despre Asigurarea pentru telefon, card de date si modem si despre Buy-back sunt disponibile la www.orange.ro/orangecare.
“Prin noile servicii incluse în portofoliul Orange Care dorim sa construim o relatie de durata cu clientii nostri, sa le oferim acestora consiliere si asistenta pe tot parcursul experientei de utilizatori ai serviciilor de telecomunicatii. Practic, asigurarea de daune adauga un plus de confort prin garantarea unei protectii permanente a investitiei în telefonul personal. La rândul sau, sistemul de buy-back creste puterea de achizitie a posesorilor de telefoane mobile si le ofera acestora posibilitatea sa-si recicleze terminalul “, a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager la Orange România.

Lansarea asigurarii si a serviciului de buy-back sunt în concordanta cu initiativa grupului Orange-France Telecom de a oferi solutii complete de protectie pentru telefoane si continutul lor, la nivel european, prin programul Orange Care. Astfel, clientii Orange se pot bucura de avantajele serviciilor de asigurare a telefonului mobil, modemurilor si cardurilor de date, realizarea de copii de rezerva pentru agenda, transferul de contacte si continut mobil la punctul de vânzare, precum si servicii de reciclare a telefoanelor.


www.xpc.ro

0 comentarii: