Sponsor

luni, 19 noiembrie 2012

Orange black week o saptamana intreaga cu reduceri de pana la 90%, exclusiv online

Timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange.ro îşi pot cumpăra din magazinul online telefoane, tablete şi laptopuri cu reducere de până la 90%, alături de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, vor putea alege dintr-o gamă largă de accesorii şi gadgeturi precum căşti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc. Produsele vor avea până la 90% reducere şi vor putea fi achiziţionate exclusiv online, în limita stocului disponibil, de către vizitatori, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange.

vineri, 16 noiembrie 2012

Hitman Absolution - Agent 47 ICA File

joi, 8 noiembrie 2012

Black Friday:23 noiembrie!

Black Friday (Vinerea Neagră) este prima vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. De anul trecut această sărbătoare a fost preluată şi de retaileri români.
Black Friday are loc anul acesta pe 23 noiembrie, zi în care vei putea cumpăra electronice, electrocasnice şi nu numai la preţuri mult reduse. Anul trecut PC Garage, eMAG, Flanco şi alţi retaileri au oferit clienţilor discount-uri valorice cuprinse între 10% şi 80% la toate categoriile de produse.
“Black Friday marchează deschiderea sezonului de reducere, iar dacă anul trecut a fost un succes, anul acesta va fi senzaţional. Va fi de cinci ori mai spectaculos. Ne aşteptăm la un trafic simultan de 200.000 de oameni, iar pe întreaga zi la trei milioane de persoane . Anul trecut ne-am pregătit la un trafic simultan undeva la 50.000 de oameni şi am avut 100.000 de persoane pe site. Este o provocare pentru noi. E ca şi cum s-ar derula o lună întregă într-o singură zi”  potrivit lui Iulian Stanciu, omul de afaceri care controlează eMAG, Flanco şi Network One Distribution.
 Sursa Capital.ro

BRAM STOKER, autorul romanului DRACULA, omagiat astăzi de Google printr-un Doodle

BRAM STOKER, autorul romanului DRACULA, este omagiat de GOOGLE printr-un DOODLE INTERACTIV, la 165 de ani de la naşterea sa.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Assassin's Creed III- Lindsey Stirling

joi, 1 noiembrie 2012

DIICOT investigheaza o frauda bancara de 22 mil eur

Şeful fondului de garantare a creditelor pentru IMM-uri şi numărul doi în BRD, audiaţi de DIICOT în cazul unei fraude bancare de 22 mil. euro

sursa http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/760-comunicat-de-presa-01-11-2012