Sponsor

joi, 27 septembrie 2012



Ubisoft a oferit şi cerinţele de sistem pentru ediţia de PC a mult aşteptatului Assassin's Creed III. Din păcate, utilizatorii vechiului sistem de operare Windows XP nu se vor mai putea bucura de acest joc.
Cerinţe de sistem
• OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
• Procesor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 sau 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ sau mai bun
• RAM: 2 GB (4 GB recomandaţi)
• Placă video: 512 MB compatibilă cu DirectX 9.0 si Shader Model 4.0 sau mai bună (vezi lista de plăci video suportate)
• Placă de sunet: compatibilă DirectX 9.0c (5.1 surround sound recomandat)
• DVD-ROM: Drive compatibil cu discurile Dual-layer
• Hard Disk: 17 GB
• Periferice suportate: tastatura şi mouse compatibile cu Windows, controller opţional (Xbox 360 Controller for Windows recomandat)
• Multiplayer: conexiune broadband 256 kbps sau mai rapidă
Plăci video suportate la momentul lansării:
• AMD Radeon seriile HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 sau mai bună
• NVIDIA GeForce seriile 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 sau mai bună
• Versiunile de laptop ale acestor plăci video ar putea rula jocul, însă nu sunt suportate în mod oficial.
Versiunea de PC a lui Assassin's Creed III va fi lansată pe 23 noiembrie 2012, în timp ce ediţiile pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 sunt aşteptate în Europa pe 31 octombrie 2012.

La multi ani Google!


Motorul de căutare pe internet Google sarbatoreste azi cea de-a 14-a aniversare a sa, în noul doodle literele Google fiind scrise pe un tort cu lumânari. 

Google Inc. este o corporație americană multinațională care administrează motorul de căutare pe Internet cu același nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă și rapidă de găsire a informațiilor pe web, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri web. La începutul anului 2004 Google răspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultări.

Citatul zilei

Goya zicea că somnul raţiunii naşte monştri. Da, e adevărat probabil. Dar şi somnul dragostei naşte monştri. Şi somnul încrederii în ceilalţi.
în Viaţa pe un peron

miercuri, 26 septembrie 2012

China a lansat la apă portavion Liaoning.

China a anunţat marţi lansarea la apă a primului portavion din dotarea marinei, construit pe scheletul unui model ucrainean reabilitat, scrie BBC.Liaoning, cunoscut anterior sub denumirea de Varyag (foto jos), a fost construit în anii '80 dar nu a fost terminat niciodată. Vasul a zăcut în porturile ucrainene până la destrămarea Uniunii Sovietice în anul 1991, când a fost cumpărat de o companie deţinută indirect de forţele armate chineze. Compania chineză susţinea că vrea să transforme vasul într-un cazino plutitor. În luna iunie a anului trecut China a confirmat că vasul a fost recondiţionat pentru a deveni primul portavion din dotarea marinei.



luni, 24 septembrie 2012

Petitia:rumaniamilitary ''PETITIE PENTRU AVIOANE NOI SI OFFSET!''

'"Pentru semnatura  AICI , sau click pe imaginile din slider!
Petitie adresata catre: Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Economiei si Industriilor, CSAT, Departamentul de Armamente si Inzestrare, Fortele Aeriene Romane, Comisiile de Aparare ale Parlamentului, Presedintele Romaniei
Ultimele declaratii legate de achizitia de avioane multirol portugheze la mana a 2-a de catre Romania genereaza necesitatea unei dezbateri publice argumentate pe acest subiect, deoarece o astfel de decizie, prin sumele mari vehiculate, are consecinte pe termen lung asupra inzestrarii armatei romane, asupra a ceea ce a ramas din industria romaneasca de armament dar si asupra economiei romanesti. In plus, in acest moment nu exista transparenta in alegerea avioanelor, lucru sesizat si de Comisia Europeana, iar acest lucru poate fi usor incadrat la domeniul achizitiilor netransparente ale statului roman."'

Sursa

joi, 20 septembrie 2012

Low Deep T - Big Love (Official Video)



The official music video to Low Deep T's 'Big Love'.

Stay updated with all Low Deep T's news:
http://www.facebook.com/LowDeepTOfficial

luni, 17 septembrie 2012

NOUL LOGAN ?!



Dacia a publicat primele imagini oficiale cu Dacia Logan 2, conform unui articol publicat de francezii de la Automobile Magazine.
Sursa Capital

luni, 10 septembrie 2012

Mai puternică decât "ideea" celui care are "ideea", nu poate fi niciodată ideea celui care i-a înţeles "ideea".
în Fiziologia poeziei

Smart Connect App for Xperia™

vineri, 7 septembrie 2012

Citatul zilei

Când ai deja două personalităţi, cu siguranţă există şi a treia.
citat din

miercuri, 5 septembrie 2012

Xperia™ TV Ad - Unleash your music on the world

Citatul zilei

A cunoaşte Adevărul şi a nu spune tot Adevărul înseamnă a fi complicele falsificatorilor!

citat din

Eminem - Not Afraid . Pt. un bancher!

marți, 4 septembrie 2012

ArcSight Express Product Overview




ArcSight


Sursa http://www.youtube.com/user/ArcSightVideo

Iluzia unei transparente Corporative

 Primul subiect de azi:"'Transparenta: Oferim informatii transparente clientilor nostri, publicului larg si angajatilor nostri."'

-transparenta cui, cand, unde, poate atunci cand o sa zboare porcul o sa vorbim de o transparenta corporativa a unie firme ca nu merita sa o numesc mai mult ce promoveaza aceasta valoare in "Etica de afaceri"'.
Vorbeste de transparenta cand se cenzureaza mail-ul, unde in societatea Marxista :))



by Edrik

Citatul zilei

Acum nu mă pot ocupa de nimic altceva decât de cartea la care lucrez fără întrerupere. E o lucrare însemnată, de mari proporţii; n-o judecaţi după partea care urmează să iasă acum la lumină (fireşte, dacă va ajunge la capătul nesfârşitelor ei peregrinări pe la cenzură). Aceasta nu-i decât o portiţă de intrare în palatul ce se înalţă în sufletul meu.
în scrisoare lui Pletnev

Dedicatie unui Bancher -----Jos Cenzura !

luni, 3 septembrie 2012

Cateva proiecte viitoare


Astazi dupa  o lunga perioada de inactivitatea in lumea blogurilor si datorita timpului ce il am la dispozitie in acest moment o sa ma apuc de cateva proiecte:

1.Memoriile lui Edrik in Shadow Bank. Acesta se vrea a fii o radriografie privita  din interior a unui angajat dintr-o banka dupa mai mult de 5 ani. Sper sa incep de maine cu un episod Pilot.

2. News din industia IT, financiar bancara.

3.Continuarea proiectului Citatul zilei, cu mentiunea ca eu nu imi comentez citatele trimise  postate. Citatul este o părere, judecată, idee.... Acest proiect merita continuarea pentru ca joi in urma unui citat am ajuns sa am mailul cenzurat de un "papusar'', nu credeam ca in anul 2012 mai  exista in tara asta o persoana ce interpreteaza Marxism-ul ca o realitate nu ca o istorie. 



The end of choice!







Citatul Zilei

O marionetă dansează atât timp cât tragem de firele cu care ea este legată, dar imediat ce mâna maestrului se opreşte, ea devine imobilă. 
                                                                                                                      citat din Sri Ramakrishna