Sponsor

duminică, 28 august 2011


HITMAN ABSOLUTION follows Agent 47, a cold blooded assassin, who takes on his most dangerous contract to date. Betrayed by those he trusted and hunted by the police, he finds himself at the centre of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth.

Visit www.hitman.com for updates.

sâmbătă, 27 august 2011

Uragan de proportii in America

Aeroporturile din New York vor fi inchise sambata incepand de la pranz (19.00 ora Romaniei) pentru toate avioanele care urmau sa soseasca in acest oras, din cauza Uraganului Irene.

luni, 8 august 2011

O reclamă controversată, respinsă la difuzare de mai multe televiziuni: În 2030, SUA va dispărea, iar americanii vor lucra pentru China

GÂNDUL TV. Cel mai harnic RADAR din sistemul BIG BROTHER de pe DN1[...]
CINE L-A OMORÂT PE KENNEDY. Mai multe înregistrări "explozive" cu Jackie Onassis redeschid cazul
Cum au înţeles OFICIALII AMERICANI că trebuie învinsă CRIZA. Alan[...]
Isărescu, despre majorarea salariilor bugetarilor: Guvernul să calculeze de[...]
Standard&Poor’s avertizează: Este posibilă, în proporţie de 33 la sută,[...]
MILIONARUL George Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident de şalupă[...]
ZIUA CEA MAI LUNGĂ. Bursele europene ŞI-AU REVENIT după ce începuseră[...]
TENTATIVĂ DE SINUCIDERE LA METROU. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, în staţia Titan
VIDEO: Întâlnire surpriză pe fundul mării: "Recunosc că am ţipat!"

60 comentarii 26489 afişări

Home
International

VIDEO. O reclamă controversată, respinsă la difuzare de mai multe televiziuni: În 2030, SUA va dispărea, iar americanii vor lucra pentru China
de Mihai SCHIAU Postat la: 07.08.2011 13:00 Ultima actualizare: 07.08.2011 15:21

Americanii lucrează pentru noi! Creditorii chinezi râd în hohote:

O reclamă a unui ONG american care reclamă cheltuielile guvernului a fost considerată "prea controversată" de mai multe posturi de televiziune. Prin urmare, ABC News, A&E şi History Channel au decis să nu difuzeze spotul, scrie portalul economic alt-market.com.

În clip, se sugerează că, în viitor, SUA ar putea da faliment din cauza datoriilor uriaşe, iar americanii ar ajunge să lucreze pentru chinezi.

Filmuleţul nu este nou, el datând probabil de anul trecut, dar a fost postat acum pe site-ul Liveleak, în contextul crizei datoriilor americane şi a discuţiilor despre "creditorul" chinez. Filmul îşi desfăşoară acţiunea în anul 2030, într-o sală de conferinţe din Beijing. Un bărbat, care pare să aibă rolul de conducător al statului, explică modul în care au decăzut "marile puteri ale lumii": Grecia antică, Imperiul Roman, Imperiul Britanic şi, nu în ultimul rând, SUA.

"Toţi au făcut aceleaşi greşeli. Au întors spatele principiilor care i-au făcut puternici", spune conducătorul. "SUA au încercat să iasă din criză prin cheltuieli masive. Au reformat din temelii sănătatea, guvernul a preluat afacerile private şi s-a trezit cu o datorie enormă", continuă chinezul.

"Bineînţeles, cea mai mare parte a datoriei o au către noi (n.r. China), astfel că acum lucrează pentru noi", spune bărbatul, moment în care toată sala începe să râdă cu poftă şi să aplaude.

Apoi, pe ecran apare sigla organizaţiei CAGW (Cetăţeni împotriva risipei guvernamentale), alături de mesajul: "Poţi schimba viitorul, trebuie să o faci. Alătură-te CAGW pentru a opri cheltuielile guvernului".

Pe site-ul propriu, organizaţia este descrisă drept "câinele de pază numărul unu al Americii, în ceea ce priveşte taxele".

Reclama a fost interzisă de mai multe posturi TV, printre care ABC News sau A&E, pe motiv că este "prea controversată".

miercuri, 3 august 2011

Reclama anului :))