Sponsor

vineri, 31 decembrie 2010

La multi ani 2011

duminică, 26 decembrie 2010

Descarca Gratuit BitDefender oferit de Go4it.ro


In perioada 17 decembrie - 5 ianuarie poţi descărca în voie licenţe BitDefender Internet Security 2011 valabile 6 luni. Nu trebuie să te înscrii, să completezi formulare sau să răspunzi la intrebări, ci doar să la adresa de mai jos.


http://www.go4it.ro/download/networking-si-securitate/bitdefender-internet-security-2011-7826267/download

CIA a înfiinţat WikiLeaks Task Force WTF?!

WikiLeaks Task Force, sau WTF după acronimul ales cu atâta imaginaţie de către CIA, reprezintă grupul desemnat de serviciile secrete americane pentru analizarea impactului celor peste 250.000 documente strict secrete "scăpate" pe internet de site-ul mai sus menţionat, asupra relaţiilor diplomatice dintre Statele Unite şi aproape tot restul lumii.





Sursa: Guardian.co.uk

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Tron, mega-efecte speciale

Că TRON: Moştenirea este unul din blockbusterele anului nu mai încape îndoială, dar nici nu te aştepta să fii impresionat de altceva decât de efecte speciale în această continuare a unui film lansat în 1982. Dacă TRON făcea istorie pe atunci, pentru că era primul film al unui studio important realizat în mare parte pe calculator, TRON: Moştenirea nu face decât să mai parcurgă câţiva kilometri pe spectaculosul tărâm al efectelor speciale, ajutat de aproape trei decenii de descoperiri în domeniu.