Sponsor

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de liniste, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, dar totusi, de ce aceasta diferenta mare de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

Trimite acest e-mail unei femei care are nevoie de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea suporta.



Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii!

Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit!

duminică, 19 septembrie 2010

Client Kaufland Campulung episodul 2

Super oferta ultimul ARO

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Cum poţi măsura sânii fetelor folosind un iPhone

Studii realizate la nivel global arată că 7 din 10 femei (şi chiar 10/10 în anumite regiuni în care au avut loc sondajele) poartă un sutien nepotrivit. Plecând de la această statistică, o firmă de software din Israel a conceput o aplicaţie de iPhone care le ajută pe reprezentantele sexului frumos să-şi găsească măsura potrivită. Aplicaţia poartă numele de "FITS" şi este disponibilă în AppStore contra sumei modice de 0,99 $.
Aplicaţia se foloseşte de camera telefonului Apple pentru a scana bustul doamnelor şi domnişoarelor. Conform dezvoltatorilor, nu este nevoie ca fetele să rămână în sânii goi ci doar să regleze nivelul de precizie din meniu. Urmează ca apoi să suprapună şi să potrivească fotografia peste o siluetă predefinită şi... gata - iPhone-ul calculează şi afişează măsura optimă.
Problema (cu aplicaţia) e că fetele posesoare de iPhone nu prea poartă sutien (9/10). În acest context, este nevoie de un alt soft, mult mai inteligent, care să calculeze măsura bustului precum în imaginea de mai jos. Corect? Spuneţi voi dacă nu-i corect.
Sursa: Techcrunch

duminică, 5 septembrie 2010

OZN-ul lui Coandă, fascinanta creaţie care a înlemnit America!

Farfuria zburătoare concepută de Henri Coandă, denumită tehnic de către inginer "aerodina lenticulară", este exemplul perfect de proiect care poate fi studiat astăzi de oricine, dar care din păcate zace prăfuit într-un muzeu pe care mulţi îl ocolesc, deşi este amplasat într-una dintre cele mai vizitate zone de agrement din capitală. Este vorba despre Muzeul Tehnic "Dimitrie Leonida", situat în parcul Carol.
Aşadar, farfuria zburătoare nu este nici pe departe un proiect secret. Necunoscut, putem spune că da. Este adevărat că, la vremea la care a fost conceput, în preajma anului 1930, nu exista şi nici nu s-ar fi dorit o mediatizare intensă.Citiţi cum a luat naştere conceptul pe www.go4it.ro

vineri, 3 septembrie 2010

Travie McCoy – Billionaire ft. Bruno Mars