Sponsor

joi, 29 iulie 2010

Decalog

Decalog

01.

Daca vine muntele la tine, iar tu nu esti Mahomed.... FUGI!!!!....este alunecare de teren.


02.

O femeie care iti spune varsta reala este fie prea tanara pentru a avea ceva de pierdut, fie prea batrana pentru a avea ceva de castigat din asta.


03.

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare.


04.

Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet.


05.

Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti?


06.

Nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.


07.

CAND CINEVA TE ENERVEAZA AI NEVOIE DE 42 DE MUSCHI CA SA TE INCRUNTI, DA' AI NEVOIE DOAR DE 4 SA INTINZI MANA SI SA-I FUTI UNA PESTE OCHI!


08.

Intotdeauna dragostea a fost considerata mai importanta decat banii. Dar nimeni nu s-a intrebat cat costa 1 kg de prezervative.


09.

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost.


10.

Cu cat regula e mai stricta, cu atat capul care a conceput-o e mai prost

duminică, 25 iulie 2010

Fps Terminator Trailer

miercuri, 21 iulie 2010

Probleme la ORANGE

luni, 19 iulie 2010

Madalina Manole Fata Draga

duminică, 18 iulie 2010

Windows 7 Service Pack 1 Beta disponibil pentru download

Microsoft a dat drumul  primului Service Pack pentru Windows 7. Windows 7 SP1 nu este încă finalizat, se află în stadiul Beta. Cei care nu mai au răbdare până la apariţia versiunii finale, îl pot descărca de aici. Înregistrarea cu un cont Microsoft Live este obligatorie.

Windows 7 SP1 cuprinde o arhivă a tuturor actualizărilor lansate prin Windows Updates de la început şi până în prezent, plus reparaţii de buguri minore şi incompatibilităţi. Alături de SP1 pentru Windows 7, s-a lansat şi un Service Pack pentru platforma dedicată serverelor - Windows Server 2008.

Sursa: Engadget

Sony Ericsson a scapat de criză

Pentru cei care au fost cuminţi şi au ştiut să gestioneze lucrurile corect, criza a luat sfârşit. Sony Ericsson, de exemplu, şi-a revenit după perioadă mai dificilă de anul trecut.

Compania japonezo-suedeză înregistrează al doilea trimestru consecutiv pe profit. Practic, se poate spune că prima jumătate a anului a mers bine. După ce în primul trimestru au avut 21 de milioane profit, în al doilea cei de la Sony Ericsson au înregistrat un plus de 12 milioane de euro.

În al doilea trimestru, Sony Ericsson a vândut 11 milioane de terminale, cu 4% mai mult decât aceeaşi perioadă a anului trecut. Din păcate, cota de piaţă a rămas neschimbată, fiind estimată la aproximativ 4% din piaţă.

Revirimentul se pare că se datorează în mare măsură dispozitivelor inteligente. Au pus serios umărul al revenire terminale precum Xperia X10 şi Vivaz.

MIKA - Rain

Billy Cowie vine in Romania

Artistul scoţian Billy Cowie va fi prezent la Festivalul Naţional de Teatru (FNT) de la Bucureşti (30 octombrie - 7 noiembrie 2010) cu "Trilogia stereoscopică", spectacol-instalaţie ce îmbină coregrafia cu arta video. Reprezentaţiile care fac parte din "Trilogia stereoscopică" - "In the Flesh", "The Revery Alone" şi "Tango de Soledad" - implică o formă specială de proiecţie 3D care dă privitorului senzaţia că împarte spaţiul, într-un mod intim, cu dansatorii.

Cowie alege îndrăzneţ diverse spaţii de proiecţie: podeaua, când imaginea dansatoarei se amestecă printre spectatori sau tavanul, când aceştia au senzaţia că dansatoarea stă prinsă deasupra capetelor lor, într-un echilibru sensibil. Îmbină elemente de teatru, film, poezie, muzică, pentru a realiza mici bijuterii de artă vizuală, spectacole surprinzătoare şi sensibile.

Billy Cowie este coregraf, compozitor şi realizator de film. Lucrează în principal în zona spectacolului de teatru-dans, a proiecţiei de dans şi a instalaţiei. Împreună cu Liz Aggiss a realizat peste 20 de spectacole sub denumirea de Divas Dance Theatre, companie cu care a devenit cunoscut în Europa. Sandler's Wells Theatre şi Victoria and Albert Museum din Londra, EMPAC din New York sau Bargate Gallery din Southampton sunt spaţii cunoscute dedicate artei contemporane care l-au avut ca invitat pe Billy Cowie. De asemenea, importante festivaluri de dans sau film se întrec să-i prezinte şi să-i premieze lucrările (Shoot Festival - Suedia, IMZ Festival - Austria, Cinecity Festival - Marea Britanie, Temps d'Images - Germania).
FNT vă invită la cea de-a 20-a ediţie să cunoaşteţi un artist complex şi o creaţie care "înlocuieşte realitatea cu ceva mistic, obsedant, rar" (Glasgow Herald despre "The Revery Alone") sau este percepută ca "un tactil poem de dragoste" (Il Manifesto despre "In the Flesh").

Preţul boabelor de cacao a urcat la maximul ultimelor 3 decenii

Un fond de hedging din Londra a achiziţionat o cantitate importantă de boabe de cacao ceea ce a dus preţul pentru ingredientul de bază al ciocolatei la cel mai mare nivel din ultimii 33 de ani, scrie Financial Times. Fondul Armajaro a cumpărat 240.100 de tone de cacao, adică 7% din producţia mondială anuală.

Pariul îndrăzneţ al Armajaro vine într-un moment în care preţul pentru boabele de cacao a crescut cu 150% în ultimii doi ani şi jumătate, ceea ce a determinat producătorii de ciocolată să crească la rândul lor preţurile. Specialiştii susţin că dacă trendul se va menţine, amatorii de ciocolată vor simţi criza.

sâmbătă, 17 iulie 2010

Ai blog-appeal?

marți, 6 iulie 2010

La Bac se poarta perlele! O colectie de-a rasu'-plansu'

PERLE ELEVI:
"Basmul este o poveste mai lunga, poate fi chiar cat o carte groasa, si are atatea personaje ca nu le mai tii numarul dar trebuie sa fii atent la fabula ca te intalnesti cu ea si in final"
"Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeste politicos cu batranii, se saluta politicos pe doctori si pe oamenii de stiinta"
"Cand eram la Viena a picat pe pamant o batranica la intrarea in metrou"
"L-a vazut Spanu si l-a convins pentru a-l face asistentul lui"
"Harap-Alb a trebuit sa-si ia viata in propria lui mana"
"Cand privesc in al tau ochi ma simt de parca ma sufoc"
"Tema basmului este invingerea dintre bine si rau".
"Personajul e supus unor incercari chiar si moartea"
"Pe Gherila si Senila, Spanul il trimite dupa salata cu gandul ca il va manca, apoi sa aduca si piatra din capul cerbului".
"Nunta mai tine inca si la ora asta cine trece acolo vede ca au venit luna si stelele, iar el(imparatul) poate sa bea si sa chefuiasca".
"Personajele vorbeste in modul dialog". "Parantezele sunt indicatoare schemice".
"Omenia este o specie lacoma si nepasatoare, deci faptele bune sunt o fapta mareata".
"Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeste politicos cu batranii, se saluta politicos pe doctori si pe oamenii de stiinta"
"Omenia, la noi oamenii, este greu sa o avem. Un prim argument ar fi o pisica pe care noi o lasam sa moara pe strada de foame!"
"Daca are omenie, alti oameni se uit la tine un alt ochi".
"Omenia este caracter moral si definitoriu"
"Dar in viata asta exista oameni bun care are un suflet mai mare si mai pura decat altii".
"Apa pe noi cat si pe celelalte ne ajuta la hranirea organelor care fara apa noi nu am putea face nici o mancare"

"Apa in general este de forma lighida"

"In Moldova este o veche populatie ca in trecut"

"Toate comitetele au inceput sa se retraga atunci ca sa treaca timpul"

"Centralizarea inseamna ceva care nu lasa pe altul in pace.
Filip al II-lea a intemeiat capitala la Paris ca pana atunci nu era deloc"

"Dupa marile descoperiri geografice a fost si urmarile marilor descoperiri geografice"

"Noi caracterizam dictatura lui Cezar astfel : Dictatura s-a numit legea secreta pe care o facuse el cu colegi sai Cassus si Pompei pentru ca colegi sai au murit in razboaie"
"Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca"
"Metoda folosita de Ion pentru a pune mana pe pamantul Anei este insarcinarea"
"La inceputul fiecarei poezii eminesciene sta plantat cate un tei mai gros sau mai subtire in functie de cate strofe are poezia"
"Femeile ramaneau acasa in loc de barbati."
"Capitala SUA este Casa Alba."
"Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai intalnit nume este Popescu."
"Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate."
"Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889."
"Imparatul avea o gradina si in fund un mar."
"Creierul este un organ oarecum indispensabil capului."
"Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba."
"Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa."
"In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si
un cioban ce socheaza prin prostia lui."
"Toma Alimos era viteaz pentru ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea."
"Inima este impartita in doua atricule si doua testicule."
"Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele."
"Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata."
"Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui."
"Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere."
"In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa."
"In nuvela La vulturi de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei."
"Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari."
"Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice."
"Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica."
"Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora."
"Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu."
"La batranete imparatul naste un fecior."
"Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris."
"Vitoria, pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit."
"Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi."
"Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438."
"Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica."
"In "Amintiri" apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel."
"Magda il iubea pe Tudor Soimaru fara sa stie ca acesta nu stia limbi straine."
"Agripina nu avea decat doi copii, pentru ca al treilea, Paunas, nu mai conteaza pentru ca tot il manca vulturii."
"Punctul este o linie redusa la minimum."
"Semnele de punctuatie explica ca limba romana de aceea a aparut, ca sa aiba virgule si puncte."
PERLE ALE PROFESORILOR:
"Am sa te frec data viitoare de n-ai sa stii cum te cheama nici cu buletinul in mana."
"Daca v-ati timpit, notati pe ceva, ca asa fac si eu!"
"Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur!"
"Pana sa fie impuscat marele impuscat..."
"V-am jignit eu vreodata, tampitilor!"
"La ora de geografie: Lacul Rosu nu se numeste Rosu pentru ca e rosu, ci pentru ca asa i se spune."
"Cand vin, sa gasesc absentii pe catedra."
"Bai, tipati aicea ca în jungla! Trebuie sa tragem o frontiera sa va separam. Zona tropicala de o parte, clasa XI G de cealata parte."
"Decebal, in loc sa moara, a preferat sa se sinucida."
"La noi sunt niste sporturi nationale: halbere, coniac canoe...."
"Nu tre' sa notati tot ce spun eu. Eu mai spun si prostii."

sursa: http://stirileprotv.ro

sâmbătă, 3 iulie 2010

XtremPC a fost doborat de criza!

Criza economica a facut ca publicatia romaneasca de referinta in domeniul IT&S sa isi inchida atat editia print cat si cea online.

Adio dar ramai cu bine XtremPC.