Sponsor

duminică, 20 iunie 2010

Ubisoft E3 2010 Conference Assassin's Creed Brotherhood

Una dintre vedetele de la E3-ul de anul acesta a fost fara urma de indoiala Assassin’s Creed: Brotherhood, continuarea excelentului Assassin’s Creed II, care, de aceasta data, va include si o componenta multiplayer.



eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

duminică, 13 iunie 2010

Adobe Flash Player 10.1 download

De departe cea mai importantă schimbare adusă de Flash Player 10.1 este accelerarea hardware pentru content-ul video H.264, care permite sistemelor de operare Windows să folosească plăcile grafice compatibile pentru a decoda conținutul video Flash (precum cel regăsit pe YouTube).
O descriere a noilor caracteristici este disponibilă aici, iar pentru download puteți să accesați următorul link: http://get.adobe.com/flashplayer/.

miercuri, 9 iunie 2010

Sex and the City 2

Umorul, prietenia, pasiunea pentru modă sunt readuse pe ecran cu prisosinţă de “Sex and the City 2”, în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon) muşcă încă o dată din mărul promisiunilor new-yorkeze, trăindu-şi vieţile tumultoase şi poveştile de dragoste într-o urmare cu adevărat strălucitoare.
Ce se întâmplă după ce spui “DA?”  Viaţa lor de acum este tot ceea ce şi-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” dacă pe fete nu le-ar mai aştepta unele surprize …de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poartă departe de New York, în cel mai luxos, exotic şi captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas.  Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci când cele patru prietene încearcă să iasă din rutina rolurilor tradiţionale de neveste, mame, etc.
În fond, uneori trebuie să-ţi mai faci de cap cu prietenele!

sâmbătă, 5 iunie 2010

Erepublik v2 beta - a video from the whole new game - 720p HD & Full Screen Recommended - Part 2

Erepublik v2 beta - a video from the whole new game - Pls watch it in FULL SCREEN&720P HD!Part 1

joi, 3 iunie 2010

Citatul zilei

Nimeni nu este proprietarul fericirii, uneori ai norocul să ai un contract de închiriere şi să fii locatarul ei. Trebuie să-i plăteşti foarte regulat chiria, altfel eşti evacuat foarte repede.
Marc Levy în Şi dacă e adevărat.

marți, 1 iunie 2010

Resident Evil: Afterlife 3D



>
Într-o lume devastat de o infecţie virală, transformarea victimelor sale în Undead, Alice (Jovovich), continuă pe drumul ei pentru a găsi supravieţuitori şi să îi conduca in siguranţă. lupta ei de moarte, cu Corporatia Umbrella atinge noi culmi, dar Alice devine ceva ajutor neaşteptat de la un vechi prieten. Un  loc sigur de  Undead este Los Angeles, dar atunci când sosesc oraşul este depăşit cu mii de Undead - şi Alice şi tovarăşii ei sunt pe cale de a calca intr-o capcana mortala.

Moromete si politica actuala!