Sponsor

joi, 24 decembrie 2009

Crăciun fericit

luni, 21 decembrie 2009

Burger King Whopper Virgins 2008 Commercial

Cea mai tare reclama filmata si in romania!!!

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Orange lanseaza doua servicii noi în portofoliul Orange Care

Dupa lansarea primei componente a programului Orange Care - serviciul transfer de continut - Orange anunta introducerea a doua servicii noi: asigurare de daune si reciclare în sistem de buy-back a telefoanelor mobile si a altor echipamente.
Asigurarea pentru telefon, card de date si modem acopera riscurile unor evenimente neprevazute, precum accidentele si completeaza garantia oferita de producatori la achizitionarea unui aparat, care include reparatii doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei.
Noul serviciu este disponibil pentru abonatii Orange care au posibilitatea sa încheie o polita de asigurare a telefonului mobil prin London General Insurance, la tariful de 1,95 euro pe luna (scutit de TVA). Valoarea asigurabila este de 4000 de lei (TVA inclus) si ofera acoperire atât pentru reparatii în cazul unor daune partiale, cât si pentru înlocuirea aparatelor în eventualitatea producerii unor daune totale.

Serviciul Buy-back se adreseaza celor care vor sa-si înlocuiasca terminalul cu unul nou sau sa îl recicleze, fie ca sunt sau nu clienti Orange. Dupa evaluarea terminalului, acestia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsa între 10 si 190 de euro (cu TVA), pe care îl pot folosi pentru a cumpara orice telefon, laptop, accesoriu sau cartela PrePay din Orange shop. Terminalele vechi vor fi colectate, predate catre un furnizor autorizat, reconditionate si apoi redistribuite pe piata din Asia. Telefoanele care prezinta defecte majore vor fi preluate si reciclate în conformitate cu reglementarile în vigoare.

Mai multe detalii despre Asigurarea pentru telefon, card de date si modem si despre Buy-back sunt disponibile la www.orange.ro/orangecare.
“Prin noile servicii incluse în portofoliul Orange Care dorim sa construim o relatie de durata cu clientii nostri, sa le oferim acestora consiliere si asistenta pe tot parcursul experientei de utilizatori ai serviciilor de telecomunicatii. Practic, asigurarea de daune adauga un plus de confort prin garantarea unei protectii permanente a investitiei în telefonul personal. La rândul sau, sistemul de buy-back creste puterea de achizitie a posesorilor de telefoane mobile si le ofera acestora posibilitatea sa-si recicleze terminalul “, a declarat Sorin Blideran, Senior Product Manager la Orange România.

Lansarea asigurarii si a serviciului de buy-back sunt în concordanta cu initiativa grupului Orange-France Telecom de a oferi solutii complete de protectie pentru telefoane si continutul lor, la nivel european, prin programul Orange Care. Astfel, clientii Orange se pot bucura de avantajele serviciilor de asigurare a telefonului mobil, modemurilor si cardurilor de date, realizarea de copii de rezerva pentru agenda, transferul de contacte si continut mobil la punctul de vânzare, precum si servicii de reciclare a telefoanelor.


www.xpc.ro

Lady Gaga - Bad Romance

marți, 15 decembrie 2009

2 Invitatii de nunta haioase :-))


luni, 14 decembrie 2009

Topul celor mai enervanti colegi de birou

Un studiu realizat recent de Ranstad SUA, firma specializata in recrutarea de personal, a scos in evidenta ca una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta angajatii la locul de munca este reprezentata de colegii enervanti.

Principalele tipuri de comportamente identificate drept suparatoare de catre cei chestionanti pot fi comprimate in cinci mari categorii:

1. Barfitorul. Desi toti participantii la studiu au admis ca uneori sunt interesati de zvonurile care circula despre sefi sau alti colegi, totusi exagerarea unora in preluarea sau alimentarea barfelor este unanim condamnata. Colegii cu o aplecare excesiva spre barfa sunt, in general, evitati de restul angajatilor, fiecare gandindu-se ca intr-una din zile ar putea fi ei insisi subiectul zvonurilor raspandite de acestia.

2. Lenesul. In aceasta categorie intra colegii care au transformat intr-o adevarata arta evitarea asumarii responsabilitatilor sau sarcinilor de serviciu. Principalele stratageme la care recurg sunt prelungirea exagerata a pauzelor, sosirea cu intarziere la birou, gasirea de scuze prin care evita ajutarea altor colegi sau pierderea timpului prin scrierea de e-mail-uri.

3. Dezordonatul. A nu-ti pune unde trebuie lucrurile personale este un alt motiv de irascibilitate intre colegii nevoiti sa imparta spatiul restrans al aceluiasi birou. Un loc aparte in aceasta categorie este rezervat celor care uita zile sau saptamani intregi sa-si ia mancarea din frigiderul comun al companiei sau pun monopol pe mai multe rafturi.

4. Nespalatul sau prea-parfumatul. Categorie in care nu intra doar colegii dezinteresati de igiena personala, ci si cei din extrema cealalta, lipsiti de masura cand vine vorba de folosirea parfumului sau a altor substante odorizante.

5. Zgomotosul. Categorie larga in care intra mai multe tipuri diferite de colegi, dar al caror numitor comun este incapacitatea de a pastra linistea. Fie ca vorbesc excesiv de tare, fie ca mesteca guma sau isi trosnesc degetele, toti sunt greu de suportat de restul colegilor.

duminică, 13 decembrie 2009

La slujba in Romania!!!

... dar in cazul in care ai decis sa te angajezi, trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte ...............................

…si daca tii la slujba ta…...

corpculture12... si daca ceva nu-ti mer

ge bine la proaspata slujba,

incearca sa fii optimist,

pentru ca ...............................

Iar daca vorbim despre salarii, exista, bineinteles, mai multe tipuri:

1.Salariul CEAPA: il vezi, il iei in mana si incepi sa plangi.

2.Salariul NENOROCIT: nu te ajuta cu nimic, te face sa suferi dar nu poti trai fara el.

3.Salariul DIETETIC: te face sa mananci din ce in ce mai putin.

4.Salariul ATEU: te indoiesti de existenta lui.

5.Salariul MAGIC: faci cateva miscari si dispare.

6.Salariul FURTUNA: nu stii cand apare si nici cat tine.

7.Salariul UMOR NEGRU: razi ca sa nu plangi.

8.Salariul PREZERVATIV: iti taie pofta.

9.Salariul IMPOTENT: cand ai nevoie mai multa te dezamageste.

10.Salariul MENSTRUATIE: vine o data pe luna si tine 4-5 zile.

11.Salariul EJACULARE PRECOCE: abia a intrat si s-a terminat.

12.Salariul FANTOMA: nu-l vezi niciodata..

Sa ai o munca cat mai placuta ....!!!!

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Prima banca din Romania destinata doar celor foarte bogati se deschide in cateva zile. Pentru a fi client, e nevoie de o avere de 500.000 de euro

In plina criza, o banca austriaca specializata in servicii de management al averilor se pregateste sa intre saptamana viitoare pe piata romaneasca, dupa ce va primi avizul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, scrie Gandul.

Gutmann Bank are deja printre cei 2.000 de clienti din 15 state si oameni de afaceri romani, care de la inceputul anului viitor vor putea sa apeleze la consultanta specializata chiar la Bucuresti. Cititi mai mult despre operatiunile Gutmann Bank pe www.gandul.info

Top 5 carduri de credit cu cele mai mici dobanzi

Fie ca este folosit pentru a face cumparaturi pe datorie, fie ca este utilizat chiar ca un instrument de imprumut rapid, cardul de credit are din ce in ce mai multa cautare in randul romanilor.

Daca dobanda anuala efectiva atinge uneori procente de peste 30%, exista insa si banci care emit astfel de carduri care genereaza costuri mai mici.

Evz.ro va prezinta cateva dintre cartile de credit, ale caror banci emitente practica cele mai mici dobanzi.

* Alpha MasterCard Credit, emis de Alpha Bank, are o rata efectiva a dobanzii de 19,5% pe an, o taxa de administrare anuala de 10 lei si o perioada maxima de gratie de 55 de zile.
* Master Card CEC, emis de CEC Bank, are o dobanda anuala efectiva (DAE) de 21,5%, un comision lunar de administrare de 2,5 lei si o perioada maxima de gratie de 59 de zile.
* Punct Card, emis de BRD, percepe o dobanda anuala efectiva de 22,7%, comision de administrare de 25 lei/an si o perioada maxima de gratie de 60 de zile.
* Pentru cardurile Libra Credit, emise de Libra Bank, institutia practica o dobanda efectiva de 23,7% si un comision de 0,25% aplicat lunar la sold. Banca acorda o perioada maxima de gratie de 56 de zile.
* MasterCard Standard , emis de Intesa Sanpaolo Bank, are o dobanda efectiva anuala de 25%, un comison de administrare de 30 de lei/an si o perioada maxima de gratie de 45 de zile.

Evenimentul Zilei

Nu poti economisi, nu lua imprumut!

Un roman din doi spune ca nu poate economisi niciodata, iar un roman din trei pune deoparte mai putin de 300 de lei, adica mai putin de 80 de euro pe luna. Daca punem constatarile din sondajul Metro Media Transilvania in relatie cu creditarea, de exemplu, putem ajunge usor la concluzia ca, pentru majoritatea romanilor creditele, in special cele pe card la care dobanda e mai piperata, sunt poveri greu de dus. De aceea, decizia de a lua un imprumut, mai ales daca suma e marisoara, trebuie clar insotita de o analiza a propriului comportament financiar.

Am intalnit printre cunostinte si amici doua tipuri de aspiranti la credite: unii spun ca doar cand se imprumuta pot economisi pentru ca au cu adevarat o motivatie: obligatia ratelor. Altii, dimpotriva, afirma ca te poti gandi la un imprumut doar daca stii ca poti economisi. Sa luam situatiile pe rand.

De la inceput ar trebui facuta distinctia intre cei care pot pune bani deoparte, pentru ca balanta venituri-cheltuieli are lunar excedent, si cei care traiesc, cum se spune, de la o leafa la alta sau nici macar venitul lunar nu le ajunge. Cei din urma ies din calcul in ce priveste economisirea si mi-e greu sa cred ca pot gasi o banca dispusa sa le acorde bani cu imprumut. Unii rostogolesc datorii de zeci sau cateva sute de lei ori sunt veritabile cazuri sociale.

Intre acestia si cei care castiga semnificativ peste cheltuielile unui roman obisnuit (in mai toate cercetarile acestia sunt doar cateva procente) se afla cei care in sondaje raspund ca au un trai decent. De aici si dintre cei cu surplus se pot recruta cel mai des clientii de credit carduri, imprumuturi de nevoi personale ori imprumuturi ipotecare. Dupa cum aratam mai sus, unii considera povara creditului cel mai bun "stimulent" pentru economisire. "Daca n-as avea creditul, as cheltui banii de rata pe cine stie ce prostii", e o explicatie pe care eu unul o intalnesc deseori. In aceste cazuri, banca poate juca rolul de jandarm al finantelor personale si reuseste sa disciplineze - cel putin pe durata creditului - persoane care altfel ar scapa de sub control destinatia propriului excedent bugetar. Dupa imprumut insa cei mai multi revin la comportamentul anterior. Vor deveni ei mai dispusi sa economiseasca intre doua imprumuturi?

Putin probabil daca nu simt vreo amenintare viitoare... Sondajele privind atitudinea fata de economisire arata ca oamenii pun bani deoparte mai mult din teama fata de neprevazut. Gama de raspunsuri e cam aceeasi (reiese chiar din recentul sondaj Metro Media, prezentat de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare): "bani albi pentru zile negre", "siguranta si situatii neprevazute", "viitorul copiilor". Primele doua motive sunt asemanatoare si tradeaza totusi minimum de precautie. Pe de alta parte, realitatea este ca putini rezista tentatiei de a pastra neatinsa "rezerva de urgenta" atunci cand in vitrine apar reducerile de sezon. "Viitorul copiilor" , "educatie" sau "un trai decent la pensie" sunt motive mai rar invocate si nu par sa se evidentieze drept capitole separate in proiectele de economisire.

Integral in Romania Libera

duminică, 6 decembrie 2009

Sony Ericsson: Satio


Pregăteşte-te pentru divertisment care-ţi depăşeşte cele mai colorate vise. Telefonul Satio™ combină tehnologia incredibilă şi stilul şi vine cu o cameră de 12,1 megapixeli. Vorbeşte cu imaginile. Intră direct în muzica şi filmele preferate utilizând panourile senzitive unice. Utilizează caracteristica uimitoare a camerei cu ecran senzitiv pentru a focaliza şi a face ca fiecare fotografie de fie de prima clasă.

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Bianca Dragusanu, pictorial Playboy.



"Blonda lui Botezatu" si "Asistenta lui Capatos" se simte ca acasa in faimosul club bucurestean. Facuta pentru acest stil de viata, ea este vedeta feminina care a crescut cel mai mult in 2009! Are cu ce!

http://www.playboyromania.ro/articol.php?id=1318

Fitch: Sistemul bancar romanesc este printre cele mai expuse din zona la devalorizarea garantiilor

Sistemele bancare din Lituania, Letonia si Romania depind intr-o masura mai mare de colateral pentru a contracara riscurile de credit si sunt, prin urmare, expuse unei diminuari a valorii garantiilor, dupa scaderea preturilor pe piata imobiliara, avertizeaza Fitch.

"Fitch considera ca va fi nevoie de injectii de capital mari in regiune. Desi este inca dificil sa determinam cantitatea exacta de capital de care va fi nevoie pentru fiecare sistem bancar, din cauza incertitudinii legate de gravitatea problemelor privind deteriorarea activelor si a gradului de recuperare ca urmare a corectiilor drastice inregistrate pe pietele imobiliare locale, Fitch estimeaza ca nevoia de recapitalizare din Lituania si Letonia ar putea fi substantiala", se arata in raportul agentiei.

Ratele creditelor neperformante au depasit 10% in Letonia, Lituania si Romania. Cu toate acestea, o evaluare mai exacta a activelor ar trebui sa cuprinda si date despre creditele restructurate, care nu sunt insa disponibile in mod adecvat, mai arata analistii Fitch.

Potrivit datelor Fitch, rata creditelor restructurate poate ajunge si la 20% din portofoliul de imprumuturi al unei banci in unele piete.

NewsIn

marți, 1 decembrie 2009

Bucureşti: 10.000 de oameni au asistat la parada militară de la Arcul Triumf

Romania sarbatoreste astazi 91 de ani de la Marea Unire. Cu aceasta ocazie, in marile orase din tara s-au organizat festivitati si defilari militare.