Sponsor

joi, 30 iulie 2009

Citatul zilei

Citatul zilei Daca Dumnezeu ar fi vrut ca noi sa zburam, ne-ar fi dat bilete. Mel Brooks

miercuri, 29 iulie 2009

GfK: Doar o treime dintre romani cumpara produse nou aparute pe piata

Doar 29% dintre romanii peste 15 ani declara ca obisnuiesc sa incerce produse nou aparute pe piata, restul preferand sa achizitioneze marcile care le-au devenit familiare, se arata intr-un studiu realizat de institutul de cercetare GfK.

"In jur de o treime (29%) dintre romanii peste 15 ani care se implica in cumparaturile mari ale gospodariei in care locuiesc spun ca obisnuiesc sa incerce produse nou aparute pe piata. Aceasta disponibilitate se accentueaza odata cu cresterea venitului si cu scaderea varstei. Adolescentii intre 15 si 19 ani sunt cei mai predispusi sa incerce produse noi, 55% dintre ei declarand ca aleg astfel de produse in defavoarea celor pe care le cunosc deja", se arat in studiul realizat de GfK.

De aceasta atitudine a tinerilor sunt favorizate produsele lactate, mezelurile, bauturile racoritoare, produsele pentru improspatarea respiratiei si diferite tipuri de dulciuri si gustari sarate.

In comparatie cu alte tari din regiune, romanii se numara printre cei mai reticenti in a incerca ceva nou. Locuitorii din Bosnia si Herzegovina sunt cei mai apropiati ca atitudine de romani, 66% dintre acestia afirmand ca mai degraba cumpara si consuma produsele cu care sunt familiarizati decat pe cele noi. Cei mai deschisi la nou sunt austriecii, unde 57% cumparatori sunt inclinati sa incerce tot ce este nou pe piata si doar 43% se incadreaza in categoria celor mai putin receptivi.

In cele mai multe din tarile in care s-a desfasurat acest studiu GfK - Bulgaria, Cehia, Macedonia si Kazakhstan - respondentii sunt aproape egal impartiti intre cei care sunt dispusi sa incerce noutatile si cei care sunt mai conservatori si se limiteaza la marcile bine cunoscute.

Studiul a fost realizat in luna martie pe un esantion de 605 persoane din zona urbana si rurala. GfKOmnibus este realizat lunar si este reprezentativ pentru populatia Romaniei in varsta de 15 ani si peste.

GfK Romania este cel mai mare institut de cercetare de piata din Romania, cu o cifra de afaceri de 9,1 milioane euro in 2008.
Grupul GfK a fost infiintat in 1934 si are in prezent 130 reprezentante, birouri si participari active in peste 90 de tari si aproximativ 10.000 de angajati. Activitatile Grupului GfK sunt impartite in trei segmente: Cercetare Ad Hoc (Custom Research), Cercetare continua pentru bunuri electronice si electrocasnice (Retail and Technology) si Media.

NewsIn

marți, 28 iulie 2009

Tigara electronica contine substante care declanseaza cancerul

Ar trebui sa-i scape pe fumatori de viciu, dar mai rau ii imbolnaveste. Aceasta este opinia medicilor americani care au testat tigarile electronice. Ei au gasit in aburii acestor tigari substante care duc la cancer.

Nicotina, gudronul si monoxidul de carbon sunt doar trei din substantele din tigarile normale. Alternativa pentru fumatori a fost tigara electronica, dar autoritatile din America spun ca poate fi la fel de periculoasa ca tigarile obisnuite. La analizele de laborator, medicii au gasit urme de dietilen glicol in probele facute la mai multe tigari electronice.

"Dietilen gliocolul e o substanta pe care soferii o cunosc foarte bine - e antigelul. E substanta datorita careia scoatem fum pe nari", spune doctorul Magda Ciobanu, medic pneumolog.

Dar si urme de nitrozamina, o alta substanta care poate duce la cancer. De asemenea, reprezentantii Administratiei pentru Medicamente din Statele Unite se arata ingrijorati de faptul ca tigarile electronice pot creste dependenta de nicotina si ii pot determina pe copii sa incerce tigarile normale.

"In contact cu celulele normale ale mucoasei respiratorii, pot aparea modificari in diviziunea celulelor", a spus doctorul Magda Ciobanu.

In cazul tigarilor normale, compozitia este strict controlata. In cazul plasturilor si a gumei cu nicotina, e nevoie de o aprobare speciala pentru a fi puse pe piata. Asta inseamna ca, pana ajung in farmacii, se fac studii de siguranta. Dar, pentru tigarile electronice nimeni nu are vreun cuvant de spus.

"Nu este nici un produs medicamentos pentru ca, in primul rand, nu a fost studiat. Pe de alt parte, nu e nici tigara pentru ca nu contine tutun", a precizat medicul roman.

Asa se face ca ele se vand liber pe piata. Pentru ca o astfel de tigara vine la pachet cu diferite arome si nu exista o limita de varsta, americanii sunt primii care au de gand sa impuna restrictii.

In Europa, e nevoie de o decizie a Comisiei Europene, pentru ca apoi fiecare tara sa impuna restrictii sau nu.

Antena3

luni, 27 iulie 2009

Renault a inregistrat brandul Kanjara, numele SUV-ului Dacia, la OSIM-ul francez


Renault a inregistrat brandul Kanjara, numele SUV-ului Dacia, la Institutul National pentru Proprietate Intelectuala din Franta, pentru comercializare pe piata franceza si in Europa, precum si in alte tari unde urmeaza sa fie vandut modelul, potrivit cartech.fr, citat de Mediafax.

Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, al saselea model din programul Logan, se va numi Duster si ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita Kanjara.

Noul model va avea pe langa versiunile deja anuntate de Francois Fourmont, directorul general al companiei, cu tractiune pe doua si patru roti, atat una cu 5 locuri cat si una cu sapte – Kanjara 2, dupa modelul lui Nissan Qashqai.

Versiunea cu 7 locuri va fi cu 20 cm mai lunga decat cea standard, ajungand la 4,7 metri.Pretul versiunii de top va ajunge la aproape 18.000 de euro in Franta, fiind astfel cel mai ieftin SUV cu sapte locuri.

In ceea priveste motorizarile cei de la L'Automobile spun ca noul Kanjara va fi disponibil cu doua motoare pe benzina, de 1,6 litri 110 CP si 2,0 litri 140 CP si doua dieseluri, de 1,9 litri dCi 130 CP si 1,6 litri dCi de 110 CP.Cel mai probabil Dacia Kanjara va fi lansata in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului viitor, la un an distanta dupa Sandero Stepway, primul crossover din istoria Dacia.

duminică, 26 iulie 2009

Un trader din cadrul Citigroup cere plata unui pachet salarial de 100 milioane dolari

Un trader din cadrul Citigroup Inc. cere gigantului financiar sa ii plateasca un pachet salarial pentru acest an ce ar putea totaliza 100 milioane dolari, ceea ce ar putea reaprinde discutiile privind bonusurile din sectorul financiar bancar, relateaza Wall Street Journal.

Traderul Andrew J. Hall este directorul diviziei de comert energetic Phibro LLC, o divizie cu activitate putin cunoscuta, cu sediul intr-o fosta ferma din Connecticut, de la care provine o parte considerabila din veniturile Citigroup.

Pachetul salarial cerut de Hall pune Citigroup intr-o postura dificila. Desfacerea contractului ar putea duce la plecarea lui Hall si la un proces anevoios. Insa efectuarea unor plati mari, chiar si pe baza unor contracte anterioare, ar putea supune banca unor critici din partea politicienilor si investitorilor.

Citigroup Inc. a raportat luna aceasta un profit net de 4,28 miliarde dolari in al doilea trimestru, peste asteptarile analistilor, pe fondul castigurilor de pe urma vanzarii participatiei majoritare detinute la compania de brokeraj Smith Barney.

In urma pierderilor suferite din cauza crizei financiare, Citigroup, odata cea mai mare banca americana, dupa active, a coborat pe locul trei, in urma Bank of America si JPMorgan Chase & Co.

NewsIn

sâmbătă, 25 iulie 2009

30 minutes TATU

Femeile, investitori mai buni decat barbatii

Femeile au pe bursa performante mai bune decat barbatii, arata un studiu facut de doi profesori americani de la Universitatile Berkley, respectiv California, Davis. Ele pierd mai putin bani, randamentele lor fiind cu 1,5% mai bune decat ale barbatilor. Femeile singure au rezultate chiar mai bune decat barbatii singuri: castigurile lor sunt cu 2,5% mai performante. Procentele par mici, dar cu cat sumele sunt mai mari si durata investitiei este mai lunga cu atat castigurile sunt mai consistente... in favoarea femeilor. Cei doi universitari, Terrance Odean si Brad Barber, au studiat pe o perioada de 6 ani 35.000 de conturi individuale de la o mare firma de brokeraj ai carei clienti sunt investitori de talie mica, ce isi administreaza singuri portofoliile.

E vorba deci de o firma de retail, unde clientii cauta mai degraba comisioane mici decat consultanta sau sugestii de la brokeri; tranzactioneaza pe cont propriu facandu-si singuri analizele si operatiunile de piata. O prima constatare a studiului este cantitativa: barbatii tranzactioneaza cu 45% mai mult decat femeile. De ce? Pentru ca, psihologic, se supraestimeaza mai mult, afirma studiul. Cu cat au mai multa incredere in ei, cu atat tranzactioneaza mai des. Cum la fiecare tranzactie - profitabila sau nu - investitorul plateste firmei de brokeraj un comision rezulta ca boala excesului de tranzactionare (overtrading) devine tot mai costisitoare si in loc sa imbunatateasca randamentul il inrautateste!

O alta constatare a studiului: femeile si barbatii sunt la fel de buni (sau slabi, daca vreti) la selectia actiunilor in care investesc. Deci nu asta face diferenta, iar aici supraestimarea loveste din nou: barbatii se cred totusi mai buni "selectioneri" decat femeile si din acest motiv isi schimba mai des actiunile din portofoliu (asadar, din nou mai multe tranzactii). Cu senzatia ca "au ei secretul lor" si aleg actiuni chiar inainte de crestere, intr-un an barbatii schimba peste trei sferturi din portofoliu (77%), in timp ce femeile doar jumatate (53%).

Romania Libera

joi, 23 iulie 2009

AMD: Pierderi de 335 mil. dolari in al doilea trimestru

Producatorul de cipuri Advanced Micro DevicesInc (AMD) a raportat o pierdere peste asteptari, de 335 milioane dolari pentru al doilea trimestru din 2009, anunt ce a dus la deprecierea cu 12% a titlurilor companiei.

Performanta AMD este in totala opozitie cu cea a rivalului Intel Corp, care a surprins pietele in cursul acestei luni prin afisarea unui rezultat peste asteptari si a unor perspective incurajatoare.

Veniturile AMD a scazut cu 13% fata de perioada similara din 2008, la 1,18 miliarde dolari, cu putin peste asteptarile analistilor chestionati de Reuters, de 1,13 miliarde dolari. Titlurile AMD s-au depreciat cu 12% dupa raportarea rezultatelor financiare, scrie NewsIn.

Organigrama romaneasca

Directorul . A fost ales pe baza unui criteriu sãnãtos: este ruda cuiva care poate ajuta afacerea. Vãrul lui lucreazã la Ministerul X sau la Compania Y. Prin conexiunea asta poate aduce comenzi pentru firmã. Cã nu are experientã în management sau nu întelege businessul sunt detalii nesemnificative. Toatã lumea îl urãste, pentru ca nu stie sã se comporte cu oamenii. Angajeazã oameni la fel de nepriceputi ca el. Cumpãrã un server de 200 milioane, dar se zgârceste sã plãteascã 200€ pentru cineva care sã îl punã pe picioare. Îsi cumpãrã o masinã mare si o zgârie în parcarea firmei, parcare trasatã tot de el pe principiul “lasã bã cã avem loc”. Îsi ia rolul foarte în serios, modificã bugetele departamentelor si mutã oamenii de colo. .. Închide usa biroului când urlã patronul la el. Îsi cumpãra computer ultra-perfomant si refuzã cererile de achizitii pentru harduri, tastatusi si mausi pentru computerele angajatilor. Preferã sã plãteascã 300€ rata la masina angajatului + benzinã decât sã îi mãreascã salariul cu 200€. Dupã doi ani, când a învãtat businessul bine, concediazã angajatii care au fost martori la chifelele sale si angajeazã juniori usor impresionabili. Considerã cã e de datoria lui sã aibã o amantã, indiferent dacã sotia e urâtã sau frumoasã.

Echipa de vânzãri . Se cred cei mai mari si mai tari din firmã si la orice rãspund cu “dacã nu aducem noi comenzi, firma moare”. Cel putin jumãtate din ei se vãd mai inteligenti decât directorul si ar vrea sã îi ia locul, dar nu au curajul necesar sã îl conteste pe fatã, asa cã se multumesc sã îl sape pe la berile cu colegii de suferintã. De multe ori nu stiu ce vând, încurcã comenzile, trimit specificatiile aiurea si apoi dau vina pe muncitori cã lucreazã prost si cã ei nu pot face vânzãri în conditiile astea. Considerã cã e de datoria lor sã plece din firmã cu toate informatiile posibile, pentru cã, si aici citez, ”sunt clientii mei”.

Contabilele. Sunt niste doamne nef*tute de ani de zile. Si asta înseamnã cã orice problema ai avea, ele sunt ocupate. La ce îti trebuie adeverinta? Ete na, trebuia sã vii sã mã deranjezi. Tu nu stii cã am treabã? Chiar dacã au predat bilantul de 2 zile, ele oricum au foarte mult de muncã, pentru cã solitaire nu se joacã singur. Odatã trecute de 40, ori sunt foarte blazate si nervoase, ori se distreazã de rup barurile…

Fetele de la Marketing/PR . Au fãcut cel putin o facultate si au vise mari. Declarã în orice împrejurare, chiar si neîntrebate, cã anii ‘50 au fost cei mai grozavi dpdv al publicitãtii si îsi doresc sã lucreze într-o agentie de advertising, unde sã mute muntii cu ideile lor, de obicei crete. Fac front comun cu pizdutele de la vânzãri si se plâng în grup când ies seara în oras pe diverse teme. Îsi sincronizeazã ciclul si au acasa un manelisto-cocalar sau un corporatist care nu le bagã în seamã, pentru cã e plictisit de sclifoselile lor. Vacante în strãinãtate si pozã cu manelistul în background pe calculator si telefon, obligatoriu!

IT-iul. Orice ar face, trebuie sã îti dea de înteles cã esti cel mai prost din firmã. De aceea el are parola de administrator, pentru cã tu esti un netrebnic care nu stie nimic si nu meritã sã se afle în prezenta lui. Când nu rupe banda firmei cu pornache, joacã un joc online sau se plânge pe forumuri de geeks cã este muncit ca un sclav. Abia asteaptã sã îl întrebe directorul ce poate face sã opreascã scurgerea de informatii din firmã ca sã poatã instala radmin si sã se distreze.

Magazionerul. Este foarte plictisit si enervat de fiecare datã când ai treaba cu el. Dacã îndrãznesti sã îi sugerezi sã se grãbeasca, îti rãbufneste în nas cã el e sef peste magazie si îti dã ce vrea si dacã are el chef. Tremurã în fata directorilor si se dã cocos în fata soferilor si a femeii de serviciu.

Soferii . Ei urãsc pe toata lumea, în mod egal si din principiu. Scopul lor în viatã e sã îsi ia telefoane si sã se plângã cã trebuie sã munceascã în fiecare zi. Au mereu lucruri mai importante de fãcut si serviciul îi cam încurca. Cel putin unul viseazã sã ajungã la vânzãri sau sã conducã firmã, pentru cã el stie ce e în neregulã, si le împãrtãseste asta colegilor în timp ce stau la mici la munte pe benzina si pe masina firmei. Asteaptã ca fata de la vânzãri pe care o plimbã atâta prin oras sã îl invite la ea într-o searã, pentru cã, nu-i asa, o serveste mereu si îsi rupe din timpul lui important pentru ea.

Femeia de serviciu. Ea e supãratã cã trebuie sã facã curat si cafele. Nu întelege de ce trebuie tocmai ea sã dea cu mãtura sau cu mopul sau de ce trebuie ea sã stie când nu mai e hârtie la baie. Le urãste pe curvele de la vânzãri si de la marketing, dar se dã bine pe lângã ele pentru cã are o fata care are nevoie de serviciu.

Secretara. Scopul ei în viatã e sã se aboneze cu mailul office@firma la siteurile de bancuri si de porcãrele. Nu stie niciodatã nimic. Nu are chef sã se ducã la director în birou, nu are chef sã îi facã legãtura cu furnizorul X. Viseazã sã ajungã la vânzãri sau la marketing, pe care le considerã joburi mai usoare decât ceea ce face ea, si când ajunge se poartã mizerabil cu secretara..

Muncitorii. Ãstia sunt urâti de toata lumea si toate se sparg în capul lor. Jumãtate nu au chef de muncã, restul o fac in dorul lelii, de teamã sã nu fie concediati, pentru cã au rate si copii.. Urãsc soferii pentru cã stau toata ziua în masinã în timp ce ei muncesc, pe curvele de la vânzãri, pentru cã stau toatã ziua pe scaun si au salariu mai mare, pe director cã nu angajeazã mai multi oameni, ca sã poatã dormi si ei la serviciu câteva ore. Nu pleacã din firmã decât dati afarã si le e lene sã gâdeascã un pic.

Amantele. Sunt prezente peste tot, în functie de ale cui sunt. Amanta magazionerului e femeie de serviciu, amanta soferului e secretarã, amanta sefului e la marketing… Se stiu care sunt în firmã si sunt urâte de toatã lumea, desi toti se poartã frumos cu ele. Visul lor e sã se integreze cât mai bine în colectiv, sã aibã impresia cã si ele contribuie cu ceva, în speranta ca vor fi invitate la iesiri în club de colegele de departament. În momentele post-coitum varsã amantului tot ce stiu si sugereazã cine ar trebui dat afarã. E singura care zâmbeste sau are o mimã inocentã atunci când directorul tipã la toatã lumea.


marți, 21 iulie 2009

Mircea Badea - Laptopul

luni, 20 iulie 2009

Femeile n-au nevoie de bani pentru a fi fericite

Cine crede ca dragostea-i goleste buzunarele poate ar trebui sa-si reconsidere acest gand. Dragostea nu are nimic de-a face cu ultimul model de BMW sau cu o garderoba "de ultima generatie", cum ar spune barbatii.

Un studiu derulat in Marea Britanie, dar care a cuprins subiecti din intreaga lume, a scos la iveala ceva ce femeile stiau deja: pentru a fi fericite, a se simti iubite, femeile au nevoie de cu totul altfel de atentii decat cred barbatii. In niciun caz de lenjerie sexy sau lucruri de pe care tipa pretul piperat.

Daca ar fi puse sa aleaga, ar opta fericite si perfect impacate pentru o imbratisare, in defavoarea unei lenjerii "de casa", relateaza "Daily Mail". Din pacate, barbatii incearca sa-si cuantifice dragostea pe care o simt cheltuind, cred ei, in functie de amploarea si intensitatea sentimentelor.

Insa, conform sondajului coordonat de profesorul Richard Wiseman si realizat de Universitatea Hertfordshire, femeile apreciaza dragostea printr-un alt filtru. In topul preferintelor doamnelor care vor sa se simta iubite sunt gesturile mici, precum: sa le fie acoperiti ochii in timp ce sunt conduse catre un loc-surpriza; sa fie scoase intr-un loc frumos, in weekend; sa li se scrie un cantec sau o poezie; sa li se spuna ca sunt cele mai minunate fiinte din lume; sa li se pregateasca o baie relaxanta cand vin de la munca; sa li se trimita un mesaj romantic in miezul zilei, pe mail sau telefon; sa li se ofere ceva de pus pe umeri atunci cand le este frig; sa li se faca o compilatie cu muzica favorita.

Dupa cum arata si rezultatele sondajului in cadrul caruia au fost intervievate 6.500 de persoane din mai multe tari, nevoile femeilor, macar cand vine vorba despre dragoste, nu sunt deloc exagerate. Dimpotriva.

Dorinte neimplinite

Cu toate acestea, 52% dintre femei n-au avut niciodata parte de o baie relaxanta pregatita de partener, iar 45% pot spune ca n-au intalnit vreodata un barbat marinimos, lor nefiindu-le oferit vreodata un palton sau macar o camasa care sa le acopere umerii, atunci cand tremurau de frig.

Alte 53% dintre femei n-au fost niciodata invitate intr-un week-end-surpriza, departe de oras. Interesant este ca britanicii, despre care studiul a conchis ca nu sunt prea romantici, au scris un cantec sau un poem iubitei in proportie de 32%. Barbatii care reprezinta alte natii s-au folosit de acest gest catalogat romantic de catre femei in proportie de 41%.

Desi mai aventurosi prin definitie decat femeile, doar jumatate dintre barbati au spus ca si-au scos partenerele afara din oras, "pe nepusa masa".

Pusi fata in fata cu gesturile pe care femeile le considera romantice, fara a sti insa asta, barbatii au calificat majoritatea actiunilor gustate de femei drept deloc evidente, prin urmare nedorind sa recurga la ele.

Intrebati fiind daca li se pare romantic sa acopere ochii partenerei cu palmele si s-o poarte spre locuri nebanuite, gest gustat de 40% dintre femei, doar 22% dintre barbati au intuit potentialul acestui gest.

Curentul

duminică, 19 iulie 2009

Microsoft ar putea semna un acord de cooperare cu Yahoo! pentru a concura cu Google

Microsoft Corp. si Yahoo! Inc. se apropie de semnarea unui acord pentru colaborarea in domeniul tehnologiei de cautare pe internet si a publicitatii, intr-o incercare de a concura cu Google Inc., informeaza Bloomberg.

Cele doua companii, care poarta discutii de cateva luni, ar putea ajunge la un acord saptamana viitoare, desi ar fi mai probabil ca parteneriatul sa fie semnat peste doua saptamani, a declarat o sursa apropiata dosarului. Desi cele doua companii se apropie de semnarea unui acord, negocierile ar putea, totusi, sa nu fie incheiate cu succes, a mai spus sursa.

Microsoft si Yahoo cauta metode pentru a concura cu Google, care controla, in iunie, aproximativ 65% din piata americana a motoarelor de cautare. Yahoo se afla pe locul doi, cu 19,6%, iar Microsoft pe cel de-al treilea, cu 8,4%.

"Un parteneriat este singurul lucru pe care cele doua companii il pot face pentru a concura cu dominanta Google. Impreuna, acestea pot oferi agentiilor de publicitate o alternativa viabila la Google", este de parere un analist.

Adam Sohn, un purtator de cuvant al companiei Microsoft, al carei sediu central se afla la Washington, a refuzat sa comenteze afirmatiile.

"Yahoo vrea cu orice pret sa ofere experiente extraordinare utliizatorilor si contiuna sa caute noi metode prin care poate face acest lucru. Nu avem ce altceva sa anuntam si nu comentam pe baza unor speculatii si zvonuri", a declarat May Petry, purtatorul de cuvant al Yahoo.

Compania de software Microsoft a anuntat la sfarsitul lunii aprilie o scadere la 2,98 miliarde dolari a profitului din al treilea trimestru fiscal, din cauza scaderii cheltuielilor pentru produse tehnologice, in contextul crizei economice.

Tot la finalul lunii aprilie, Yahoo! Inc. a afisat o scadere cu 78% a profitului din primul trimestru si a anuntat ca va concedia aproximativ 700 de persoane, sau 5% din totalul fortei de munca, dupa o scadere a vanzarilor online.

NewsIn

sâmbătă, 18 iulie 2009

Noi imagini din timpul aselenizării

Pe 20 iulie se împlinesc 40 de ani de la prima aselenizare. „Un pas mic pentru om, un pas uriaş pentru omenire”. Expresia lui Neil Armstrong a intart în istorie, chiar dacă mai există voci care se îndoiesc de veridicitatea evenimentului. Cu această ocazie, NASA a dat publicităţii noi imagini surpinse în timpul misiunii pe lună a navei Apollo 11.

joi, 2 iulie 2009

Pocket TV

Industria telefoanelor mobile pare sa faca progrese in ceea ce priveste accesul la canalele de televiziune direct de pe telefon, chiar daca, in ultimii ani, rezultatele au fost destul de dezamagitoare, afirma Reuters. Spre exemplu, chiar daca in urma ca trei ani operatorul de telefonie mobila 3 UK anunta posibilitatea de a accesa progamele TV prin intermediul mobilului, in acest moment nu se mai vorbeste despre proiectul respectiv. Sony Ericsson isi propune insa sa schimbe aceasta "neincredere", prin lansarea noului serviciu Pocket TV in Marea Britanie.
http://video.vnn.ro/services/player/bcpid25955655001?bctid=28223880001

miercuri, 1 iulie 2009

Ice Age 3 - Epoca de gheata 3: Aparitia dinozaurilor (2009)

Despre film:

Aventurile celor trei prieteni continuă, dar din iulie 2009. Sid, Manny şi Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendinţe suicidale pentru o ghindă. Ce surprize ne rezervă scenariştii constituie un compartiment impredictibil, fiind chiar mai multe variante în lucru, un singur detaliu fiind clar: vor fi cu siguranţă dinozauri. Cum şi de unde vor apărea nu se mai ştie, dar prezenţa lor reprezintă o certitudine. De asemenea, trăsnăile eroilor vor fi dublate cu siguranţă de un spaţiu mai larg de desfăşurare a aventurilor veveriţei Scrat, care încă de la primul film al francizei a devenit preferata publicului şi, într-o masură oarecare, şi mascota neoficială a seriei. Cu siguranţă că aşteptarea fanilor va fi răsplătită, ca şi în cazul filmului precedent al seriei.